Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Атмосферата в квартирата се нажежава, след като Христо поема управлението на къщата в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA новият глава на домакинството разпределя задачите между съквартирантите, но Теодора казва, че е неразположена и не може да чисти. Христо решава да възложи нейните задължения на Коко, но това довежда до конфликт между него и веселият съквартирант, който е подкрепен от Кети. Коко и Кети започват да подготвят заговор за изгонването на Христо от квартирата с помощта на останалите обитатели на квартирата, но дали ще успеят?   

Междувременно Калина отново има почивен ден и е направила планове да го прекара с Ясен, като посетят някои културни събития. Ясен обаче има други виждания за своя ден. Ще доведе ли това до нов конфликт в тяхната връзка?

Не пропускайте епизода на “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY