Ще откаже ли красавицата да се омъжи за Жоро?

Истинските ни мисли и чувства изскачат наяве точно в най-напрегнатите моменти от нашия живот. А ако се опитаме да ги скрием, те се връщат като бумеранг към нас точно в най-неподходящия момент. Достатъчно честни ли са със самите себе си приятелите от "София - Ден и Нощ”, това ще разберем в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA.

Галя е под прицела на собствените си страхове точно в един от най-важните моменти в нейния живот. Подготовката за сватбата с Жоро тече с пълна сила, но притесненията й се увеличават с всеки изминал ден. Каква е причината да се тревожи толкова сериозно? Красавицата иска да заглуши страховете си, за да не провали важния ден и да не разочарова своя приятел. Но колкото повече се опитва да скрие паниката, толкова повече тревогите й излизат наяве. Вместо да се радва на прекрасното събитие, Галя става все по-тъжна и изнервена. Тя вижда лош знак във всяка една случка и никой не може да я успокои. Ще успее ли да се пребори със страховете или това, което я измъчва, ще й отвори очите за нейните истински чувства и желания?

В много неприятна ситуация попада изненадващо и Теди, чийто профил във Facebook е хакнат от неизвестен извършител. Ситуацията се влошава, когато от нейно име започват да се публикуват снимки и постове с обидно съдържание. Под ударите на анонимния хакер попада цялото обкръжение на Теди, което е скандализирано от изнесените снимки и лични информации в социалните мрежи. Кой стои зад тази атака и има ли начин да бъде разкрит?

Тревогите на хазяина Христо във връзка с последните събития в квартирата продължават. Срещнал се с неодобрението на останалите, той е в неизгодната позиция да живее под един покрив с хора, които очевидно не го харесват. Импровизираните избори в квартирата, които Коко организира, само още веднъж доказват, че повечето от съквартирантите не одобряват строгото поведение на Христо и всичките му изисквания. Някои от приятелите дори стигат по-далеч, казвайки му тежки думи, които трудно могат да бъдат забравени. Има ли начин изреченото да бъде върнато назад? И ще бъде ли възстановен мира в квартирата?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY