Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чек за 1 000 000 лева на счетоводител от Елхово

Билет „Мега Кеш Кръстословици“ увеличи с още един милионерите от Национална лотария. Седмият щастливец, който си спечели 1 000 000 лева през 2018 година, е Златка Денчева от град Елхово. Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чек на късметлийката в предаването на 30 юни по NOVA.

Златка е на 47 години. По професия е счетоводител, развива и малък семеен бизнес. Участничката има ритуал, който изпълнява всеки ден – докато пие сутрешното си кафе, изпробва и късмета си. Любимите ѝ билети са „Супер Лото+“ заради детелинките, които ѝ носят късмет през деня и „Кеш х50“, от който има над 20 печалби по 100 лева. В съдбовния ден отново залага на фаворитите си, от които отново печели малки суми. Тогава решава да изтрие и „билета чудо“, както самата тя нарича „Мега Кеш Кръстословици“, който ѝ донася огромно вълнение и фантастичната сума от 1 000 000 лева.

„Щастлива съм и се радвам, че съм имала такъв късмет. Не мога да повярвам, че съм милионер“, каза щастливката. Тя сподели, че никога не е спирала да вярва в късмета и завинаги ще помни вълнуващия момент, в който ѝ се усмихва. Това не е първата печалба в семейството на Златка. Преди две години синът ѝ Диян Денчев печели 50 000 лева от Национална лотария.

„Първото нещо, което ще направя с печалбата, е дарение за дом за сираци“, сподели Златка. С парите късметлийката планира почивка със синовете си, както и да им подсигури собствени жилища. 

 

Редактор: Elena Mehandzhiyska