Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щедрите билети и игри на Национална лотария не спират да носят печалби. Захари Бахаров и Рая Пакова зарадваха поредните късметлии с чекове, като раздадоха колосалните 1 905 023 лева в предаването на 30 юни по NOVA. Традиционната среща на спечелилите се проведе до късметлийския щанд на лотарията в Bulgaria Mall.

Чек за 1 000 000 лева от билет „Мега Кеш Кръстословици“ получи седмият милионер за тази година - Златка Денчева от град Елхово. „Чувствам се уникално щастлива“, каза късметлийката. Златка е на 47 години. По професия е счетоводител, развива и малък семеен бизнес.

Половин милион лева от билет „Кеш Кръстословици 3“ грабна Зюмбюл Саидова. Щастливката е шивачка по професия. „С парите ще купим по един апартамент на децата и ще погасим кредит“, сподели Зюмбюл.

Атанас Иванов позна и петте печеливши числа във второ теглене на играта „Лото 5/35 Златната топка“, в което беше изтеглена и златната топка, като спечели топ печалбата от 100 000 лева. 

Любка Петкова грабна натрупалия се джакпот от 70 094 лева в новата онлайн игра „Египетско съкровище 2“, по-малко от месец след старта ѝ. „Късметът ми се усмихна“, каза Любка, когато взе чека в ръце.

С печалби от 50 000 лева забогатяха Момчил Маринов от билет „Китайски дракон“ и Мария Петрова от билет „Американско бинго 3“.                   

Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха Милена Проданова от билет „Перфектният подарък“, Халил Халилов от билет „Коледен Календар“, Костадинка Ивановa от билет „Златните пирамиди за милиони 2“, Красимира Петкова от билет „Кеш х 20“ и Десислава Петкова от „Супер Лото+ 2018“. С 10 000 лева увеличи бюджета си и Иван Димитров, благодарение на участието си в играта „Лото спорт“.

15 късметлии грабнаха чекове за печалби от 5000 лева. Всички щастливци можете да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Не пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.