Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

утрешният блок “Здравей, България“ на 5 юли разкрива как 11- годишно момче стига до “Пирогов”, следвайки инструкциите на игра. Само по NOVA говорят пострадалото дете и майката. Очаквайте и разговор в студиото с Борислав Сестримски и Христо Монов. В предаването ще видите още:

Шеф на разбитата група за мокри поръчки се оказа депутатски брат. Как се променя престъпността в страната? Коментар на Валери Йорданов и Людмил Рангелов.

Български съд призна съжителството на хомосексуална двойка. Ексклузивно – Кристина и Мириама за борбата им със съдебната система у нас. Срещаме ви и с техните български съселяни.

Хиляди опасни площадки застрашават децата. Какви рискове крият и къде най-малките да играят безопасно? Отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Граждани на протест. Жителите на ботевградското село Врачеш заплашват да затворят международния път Е 79. Причината – редовната липса на електричество.

Прясно саниран блок се наводни след поройните дъждове в софия, въпреки новата изолация. Румен Бахов проверява.

Мечок избяга от клетката си в Димитровград. Срещаме ви с Митко и неговите гледачи.

Разговор с актьора Камен Донев за времето между българските сватби, македонските песни,  народното творчество и всеобщата просвета.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 5 юли, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Редактор: