Гледайте специалните издания на предаването всяка събота от 19.30 часа по NOVА

Как се живее след печалба от 1 000 000 лева от Национална лотария ще проверят Захари Бахаров и Рая Пакова по време на лятното турне в предаването тази събота, 7 юли, от 19.30 ч. по NOVA.

Рая ще посети Димитър Миярев от грaд Брацигово, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“. Захари Бахаров пък ще се срещне с милионера Станчо Тодоров от град София, който се радва на същата сума, но от билет „Околосветско пътешествие“.

Национална лотария ще гостува на Йорданка Цонева - горд собственик на автомобил от играта „На крачка от късмета“. Как харчат печалбите си от „Сейфове“ ще разкажат Даниела Караиванова и Момчил Миланов. Турнето на късмета ще премине през град Пловдив, за да ни срещне отново с Иван Иванов, който грабна 50 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Париж от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

VIP клуб зарадва с прекрасен автомобил пореден късметлия. Големият победител, който грабна чисто нов Hyundai i10, е Георги Арсенов от град Ахелой. Симона Пейчева му връчи ключовете за новата придобивка.

Не пропускайте вълнуващия момент в предаването тази събота от 19.30 ч. по NOVA.

Редактор: Elena Mehandzhiyska