Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Съвсем скоро след като превърна в милионер Златка Денчева от град Елхово, билетът “Мега Кеш Кръстословици“ зарадва с половин милион лева късметлийката Елиза Големечева. Тя получи чек за страхотната сума в предаването на Национална лотария на 7 юли по NOVA.

Елиза работи като продавач-консултант. “Това са много пари, които не съм си и представяла, че някога мога да имам“, споделя късметлийката. Първото нещо, за което ще похарчи част от печалбата, е почивка на море.

Захари Бахаров и Рая Пакова ощастливиха с чекове още големи късметлии, грабнали разкошни печалби от щедрите игри и билети. Водещите раздадоха колосалната сума от 1 260 010 лева.

Чек за 250 000 лева от билет “Кеш Кръстословици 3“ получи късметлийката Софка Комендарева. “Страхотно се чувствам“, каза тя. Щастливката ще похарчи парите за своята къща и за екскурзия.

С печалби от 100 000 лева забогатяха Даниела Караджова от билет “Американско бинго 3“ и Кремена Колева от билет “Златните пирамиди 6“. Чекове за печалби от 50 000 лева грабнаха Орлин Асенов от билет “Златните пирамиди 5“ и Слави Марваков от билет “Американско бинго 3“.                    

Онлайн играта “Египетско съкровище 2“ изненада с чисто нов кросоувър Toyota C-HR щастливката Десислава Пенева. Тя предпочете да получи паричната му равностойност и водещите ѝ връчиха чек за 40 000 лева.

Красимир Атев имаше огромен късмет с любимата си игра Лото 5/35 “Златната топка“ и получи чекове за две печалби от 20 000 лева. Билет “Златните пирамиди за милиони 2“ зарадва с печалби от 10 000 лева късметлийките Тодорка Талева и Валентина Атанасова. Чекове за суми от 10 000 лева получиха и Елена Стефанова от билет “Двойни печалби“, Васил Стоев от билет “Супер Лото+ 2018“, Свилен Борисов от билет “Златната 7“, Чудомир Баев от билет “Диамантена 7“ и Калчо Калчев от играта „Лото 6 от 47“.

12 късметлии грабнаха чекове за печалби от 5000 лева. Всички спечелили може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.

Редактор: