Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Една връзка ще бъде подложена на нови изпитания в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Найден все още не може да се справи с новопридобитите си слава и богатство. Той вече е желана партия за дамите и това предизвиква опасенията на Теди. Отношенията между тях се влошават още повече, след като двамата отиват заедно на коктейл и танцьорката е унизена от  организаторите на събитието. Как ще постъпи Найден в тази ситуация?

Продължавай и проблемите между Галя и Жоро, който готви поредния удар на своето отмъщение срещу чаровната блондинка, отхвърлила неговото предложение за брак. Какво е намислил Жоро?

Христо е готов на всичко, за да се сдобри с дъщеря си. Отчаяният баща предприема рискувани стъпки, за да зарадва и изпълни желанието на своето дете. Дали ще успее да осъществи своите замисли, или всичко ще вземе още по-лош обрат за него?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY