Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Тайни и изневери излизат наяве в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA една сянка от миналото на Стела се появява отново. Блондинката е изненадана от обстоятелствата, при които ще срещне един от бившите си любовници, а какво ли ще поиска от нея? И дали това няма да се отрази на отношенията ѝ с Лазар?

Филип също среща стара познайница на моминското парти, организирано от сестра му Михаела. Оказва се, че между него и бъдещата булка е имало нещо в миналото, но как ще се отрази то в настоящето?

Кети продължава да се сблъсква с проблеми в училище, не само с учебните предмети, но и със съученичките, които не се свенят да обсъждат любовния ѝ живот и да ѝ се присмиват. Как ще се справи тя с тази ситуация?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY