Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Някои от приятелите в “София – Ден и Нощ” се движат по острието на бръснача и предприемат рискове, които могат да променят живота им завинаги. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA съдбата се усмихва на Дани и той получава още един шанс да се срещне с Лора. Дали това няма да е начало на нещо повече от приятелство между двамата? И наясно ли е фотографът с чувствата си?

Марио предприема все по-рисковани стъпки, за да спечели необходимите му парите за погасяване на дълговете му към лихварите. Барманът се отдава на стар свой порок – хазарта. Дали ще затъне още повече, или ще изплува?

Кети продължава да е в центъра на сплетните между нейните съученички и ще стане причина за сбиване между две момчета. Докъде ще стигнат тийнейджърите в упражняването на своя тормоз?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY