Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Неочаквани проблеми се задават за любимата двойка Симона и Асен в “София – Ден и Нощ”. – В епизода на риалити сериала тази вечер двамата, едва отървали се от неприятностите с първия бар, който затвориха, се изправят пред следващи изпитания. Мони и Асен с любов и голямо желание разработват новото място, което отвориха – малко, симпатично арт кафе. Шокът за двамата влюбени е голям, когато в заведението нахлуват полицейски следователи, които се заемат да го претърсват основно. Подозрението е, че в заведението се разпространяват наркотици.  Защо кафенето е обект на подозрения и какво ще открие  полицията?

Неприятностите не свършват и за Марио, който затъва във все повече дългове след играта му в казиното. Ще успее ли да изплува от блатото?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY