Темите и гостите в сутрешния блок в сряда от 7.00 ч. по NOVA

В "Здравей, България" тази сряда ще видите репортерите на NOVA на живо от Гърция! Каква е равносметката след огнения ад? Коментар в студиото на Венцислав Станков, огнеборец и Евангелос Карафотакис, икономист. И още от темите в предаването:

Порои в България. Дъждовете взеха човешки живот в Тетевенско, десетки домове са наводнени. Среща с хората в бедстващия регион. 

Политически шум: стабилна ли е управляващата коалиция и разклатено ли е равновесието сред Обединените патриоти? Говори лидерът на АТАКА Волен Сидеров. 

След масовата евтаназия на животни в Странджа, животновъдите влязоха във война помежду си. Сблъсък в студиото на "Здравей, България".

Сигурно място ли са българските улици и уталожиха ли се политическите страсти по време на чума? Разговор с бившия вътрешен министър Румен Петков. 

Пътят към Кръстова гора пропадна. Участъкът е опасен и се нуждае от спешен ремонт. 

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в сряда, 25 юли, от 7.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Редактор: Elena Mehandzhiyska