Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 7.00 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 4 август ще се включи на живо от Бургас след ареста на Митьо Очите и местни политици, за да открие отговор на въпроса "Докъде стигат връзките на подземния свят?". Коментар на журналиста Слави Ангелов и бившия директор на НСБОП Кирил Радев. В предаването ще видите още:

Велосипедистка блъсна бебе в Монтана и избяга. Срещаме ви с пострадалото дете и неговите родители, които поискаха тотална забрана за колоездачи в парковете.

Семейство обвини Спешна помощ, че не се отзовала на сигнал за дете с критично виска температура. Страните по казуса говорят  в “Здравей, България”.

Говори Александър Ваклин - бизнесменът, подал сигнал срещу бившия кмет на “Младост” Десислава Иванчева.

След рекордните жеги в европа, какво време ни очаква през следващите дни? На живо от БАН.

Ще провали ли дъждът сезонът по морето? И можем ли да си върнем парите, ако няма слънце на плажа? Отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

И още от морето: как се промени плажната мода през последното столетие?

След 21 години суша:  плувецът Антъни Иванов стигна финал на европейско първенство. Гостува Петър Стойчев, световен шампион по плуване.

В “Пълен абсурд”  Румен Бахов спасява седем бездомни кученца в Луковитско.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в понеделник, 6 август, от 7.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.