Темите и гостите в сутрешния блок във вторник от 6.20 ч. по NOVA

В сутрешния блок “Здравей, България“ на 16 октомври Главният прокурор Сотир Цацаров говори ексклузивно пред NOVA. Очаквайте разговор за разкриването на жестокото убийство в Русе и разследването на злоупотреби с европейски средства. В предаването ще видите още:

За първи път в ефир: ръководството на “Джи Пи Груп” за отказа от обществена поръчка за 40 млн.лева, запорираните милиони и разследването на прокуратурата.

Баща написа емоционално  писмо след смъртта на сина си. Срещаме ви с Янко Енев, който търси възмездие след нелеп пътен инцидент.

След агресията в Гълъбово. Възможно ли е ново напрежение между полицията и жителите на размирния квартал?

Бургас в защита на граничарите, които Турция съди заради застрелян нарушител. На живо от морския град.

Защо все повече българки избират да не раждат естествено? СЗО предупреди, че ражданията със секцио са нараснали застрашително. На живо от “Майчин дом”.

На живо от Искърското дефиле:  Жителите на село Мироново се обявиха срещу постоянните набези на джебчия с богато досие.

Може ли красотата да спаси света? Разговор с Мисис България Анна Стефанова, която помага на недоносени деца.

Могат ли фламенкото, джаза и българския фолклор да вървят ръка за ръка? Отговорът от племенника на легендарния Пако Де Лусия - Антонио Санчес.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  във вторник, 16 октомври, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.