Водещата на най-популярното риалити в България разказва за предизвикателството VIP Brother в интервю за списание “DIVA”

“Всеки сезон на VIP Brother е изключително различен и колоритен, всеки нов сезон за мен е едно огромно приключение, в което се впускам с желание и любов. И винаги оставам приятно изненадана! Това е форматът, зад който стои огромен екип от прекрасни професионалисти. Това е един "сериал", който се излъчва сега и абсолютно на живо. Всяка секунда в него крие изненади както за нас, така и за зрителите”, споделя Алекс Сърчаджиева в интервю с Надя Костова за списание “DIVA”.

Кулагин напусна Къщата на VIP Brother принудително

“Това е шоу за човешките взаимоотношения, в което можем да огледаме собствените си страхове, да се погледнем отстрани. Даваш си сметка, че тези хора, макар и популярни, са също и нормални като нас - и те обичат, създават приятелства, ядосват се, имат чувство за справедливост, носят своето его, може да са добри, лоши”, смята Алекс.

Ураганът Кулагин сее разруха - VIP Brother 2018

“Телевизията е спектакъл в по-масова форма. Видът на представлението може да се променя според модата, но наблюдението на публични личности, поставени в ситуации, в които зрителят се припознава, винаги ще е в основата на интереса - защото човек има нужда да огледа собствените си страхове и съмнения у някой друг”, убедена е водещата на VIP Brоther.

“Телевизията е една невероятна школа, особено когато водиш жив ефир каквито са ежедневните епизоди. Много хора продължават да мислят, че това е запис, но ние водим на живо, нямаме право на грешка, защото втори дубъл няма. Школа, която те учи как да се измъкваш от инфарктни ситуации. А ето тази година имам невероятното щастие да водя с Азис - човек, когото изключително уважавам като професионалист”, разказва Алекс Сърчаджиева.

Не пропускайте дневните епизоди на VIP Brother с Алекс Сърчаджиева и Азис във вторник, четвъртък и петък от 21.00 ч., както и live предаванията с Ники Кънчев в понеделник от 20.00 ч. и в сряда от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.