Не пропускайте историческия сблъсък между Кобрата и Хюи Фюри тази събота, 27 октомври, от 19. 30 ч. в зала “Арена Армеец“ в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA

“Любовта на българските фенове ме мотивира. Tова е най-голямата сила, която човек може да има. По-велико усещане за мен лично няма. Обичам българския народ и правя необходимото, за да го зарадвам. Готов съм, ако трябва, и да умра за него”, сподели Кубрат Пулев в интервю за “На кафе”.

По темата

Българският боксьор ще се изправи срещу шампиона на Великобритания Хюи Фюри в исторически елиминационен мач на 27 октомври в зала “Арена Армеец“. Победителят от двубоя ще завоюва статута на официален претендент за световната титла, версия Международна боксова федерация (IBF). Боксовият спектакъл ще включва седем двубоя и у нас ще се предава по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA. 

“Работихме много по стратегията за предстоящия мач с Фюри, защото е много важна. Отделно се концентрирахме върху дисциплината на боксиране, за да не се разсейвам по време срещата, тъй като залата ще е пълна, а аз трябва да съм съсредоточен”, разказа Пулев.

“Екипът ми е ушит от една фирма, която прави български шевици и бродерии. Уникален е, много красив и с голяма стойност”, разкри Кубрат.

“Мисля в момента първо за този мач с Фюри. Ако сега започна да мисля за среща с Джошуа, ще се разконцентрирам”, сподели Кобрата.

“Българите трябва да бъдат отворени към света, както са чужденците. Трябва да имат повече самочувствие”, смята българският шампион.

Какво още разказа Кубрат Пулев за предстоящия мач и бъдещите си планове, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте историческия сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи Фюри в исторически елиминационен мач тази събота, 27 октомври,  в зала “Арена Армеец“ в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.