Водещият разкри интересни подробности за стартиращия тази вечер нов сезон на шоуто

Броени часове преди началото на Big Brother: Most Wanted водещият Ники Кънчев гостува на Гала в "На кафе" и направи анализ и обобщение на изминалия сезон VIP Brother: Женско царство. Освен това той разкри на зрителите какво могат да очакват на старта на предаването тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

По темата

"VIP Brother: Женско царство беше един от най-напрегнатите и съдържателни сезони на предаването досега. Имахме много ярки характери, през цялото време имаше хора, които помагаха да бъдат разкрити другите. Визирам Кулагин, който беше и дразнител, и победител в един момент, но в крайна сметка не успя да надиграе играта", - разказа Ники Кънчев. "Победителят Наско пък показа, че невинаги нахалните успяват." 

"Хората, които влизат тази вечер ще могат да покажат една по-висша игра, защото вече са участвали и минали през този огън. Затова очакваме по-големи стратегии от тях и още довечера ще попаднат в екстремна ситуация. Ще има дама, която ще се озове в своеобразен емоционален триъгълник, ще има и двама футболисти, певци от различни поколения и гримьор" - разкри още водещият. 

Какво още сподели Ники Кънчев на Гала в "На кафе", може да видите във видеото от предаването. 

Не пропускайте да разберете кои са новите съквартиранти и емблематични риалити звезди, които ще прекрачат прага на най-известната къща в България - тази вечер от 20.00 ч. в Big Brother: Most Wanted.