Стоян събра пет номинации, а Цецо - три

Никита, Стоян и Цецо са номинираните за изгонване в понеделник Съквартиранти. Екстравагантната Никита събра най-много негативни мнения за себе си: според Гъмов поведението ѝ е "нагло, жалко и съветско", за Уош тя не е отборен играч, а през призмата на Албена  - Никита използва името й, за да създава ненужни конфликти. Златка и Благой, Цецо и Стойко също номинираха татуираната дама. Тя, от своя страна, номинира Цецо, защото е неискрен, фалшив и често преиграва, и Станимир Гъмов, защото, според нея, той е предубеден към нея още от първия ден.

Златка и Никита очи в очи: Една дълбоко пазена тайна

Причудливото поведение на Стоян му донесе 5 номинации, които дойдоха от Цецо, Уош, Стойко, Албена и Джулиана. Основните причини за номинацията му са постоянното проваляне на мисии, а за Албена причудливото му поведение е абсолютно фалшиво.

Напрежение между Я-Я и Цецо: Защо Я-Я не докосва жени

Трите номинации на Цецо дойдоха от Емануела, Стоян и Никита. Емануела намира за недостойно постоянното обсъждане сред Съквартирантите на клиентите му, според Никита той е амбивалентен, неискрен и фалшив, а Стоян го определи като "клюкар".

Кръстосан огън между Никита и Съквартирантите

Какво ще се случи в Къщата след номинациите, накъде ще се развият отношенията между най-търсените звезди и какви реакции ще последват след тази вечер, ще разберем в следващите епизоди на Big Brother: Most Wanted 2018 в четвъртък и петък от 21.00 ч. по  NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта  на Big Brother: Most Wanted и на официалната Facebook страница на предаването.