Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Нова буря от неприятни ситуации връхлита екипът болница “Св. Кирил” в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Чакъров намира нов повод да злепостави Цонев и му разкрива, че д-р Стаменова посещава престъпника Фотев. Новината бързо се разнася в болничните коридори и София трябва да се изправи срещу реакциите на своите колеги. Какви ли ще са последствията за нея?

Неприятни разкрития очакват също и Виктория. Тя и Банков отиват в болницата за първата ѝ химиотерапия, но виждат сцена, която ги кара да се съмняват за схема с лекарства на онкоболни. Дали са прави?

Не пропускайте епизод 44я на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

А тази седмица в страната започна турнето на най-успешния български медицински сериал. След прожекцията Пловдив, феновете в Стара Загора и Бургас ще имат възможност да гледат епизод от него на голям екран с част от звездите в сериала.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта му на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.