Гледайте хитовия риалити сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Коко отново проявява своята наклонност към нетрадиционни решения в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA веселият съквартирант ще направи нетрадиционно предложение за брак на Ани. Какви са причините и дали тя  ще приеме?

Кети не иска да ходи на училище, но Христо я убеждава да отиде. Учудващо момичето се радва на възхищението си и уважението на съучениците си, които мислят, че тя си е продала девствеността. Това обаче ще ѝ навлече още проблеми с Дориана. Как юе постъпи Кети в тази ситуация?

В трудна ситуация се озовава и Калина между авансите на влюбения си шеф и ревността на колежките ѝ. Какво ли ѝ предстои?

 Там всички смятат, че си е продала девствеността. Кети нито отрича, нито потвърждава. Съучениците й смятат, че го е направила.  Гледат Кети с възхищение. Дориана се дразни.  Съучениците канят Кети на купон. Дориана е бясна, че вече уважават Кети.

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY