Кубрат Пулев изпраща 2018 година със зрителите на NOVA

В края на 2018 година Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо за първи път решиха да обединят рубриките си в празнично издание. Техен специален гост е Кубрат Пулев в едно незабравимо интервю с неочаквани отговори. Боксьорът признава, че този разговор за него е бил по-труден от мача с Кличко. Зрителите ще го видят в две части на 29 и 30 декември.

Какво впечатли, разплака и разсмя зрителите през последните 12 месеца? Обзорът на 2018 година предстои в последния уикенд на годината в "Събуди се". Репортерите на NOVA обобщават в четири части ключови събития и вълнуващи кадри от България и света.

На прага на новата година започва и голямото новогодишно пътуване. На живо в "Събуди се" ще следим трафика в София и страната.

За зрителите на NOVA вратите на дома си ще отворят певицата с космически глас Валя Балканска и волейболистът Димитър Златанов. 

Спомени за войната и песни за душата. В авторската си рубрика "Нищо лично" Краси Боев представя интересната история на един сръбски военен. А Галя Щърбева ще ни отведе в живописно гоцеделчевско село, за да покаже как жителите му издигат разрушен от времето християнски храм.

Мария Йотова припомня в "Къси разкази" лицата на демографската статистика. Кои са човешките истории от Северозападна и Югозападна България, които стоят зад цифрите за ниската раждаемост, високата смъртност и напускането на младите?

Последната неделя на годината е време за победители. В "Събуди се" говорят спортистът и треньорът на годината – Тайбе Юсеин и Петър Касабов.

И още: кои са героите на 2018-та година и как се докосва щастието?

Гледайте "Събуди се" на 29 и 30 декември с водещ Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.