Известният кулинар открехна кулисите на най-вълнуващото телевизионно състезание за професионални готвачи в специално интервю за “На кафе”

“Новите предизвикателства във втори сезон на Hell’s Kitchen България ще са свързани с това да създам отбор. Искам да създам лидер и той да бъде одобрен от всички участници”, разкри шеф Виктор Ангелов в интервю за “На кафе” и допълни, че очакванията му сега са по-големи, отколкото в началото на първи сезон на предаването

“Всички желаещи кандидати имаха възможност да изгледат какво ги очаква и да се подготвят както емоционално, така и кулинарно. Трябват комплекс от качества, за да се запишеш в подобен формат. Може да си приготвял миди “Сен Жак” хиляди пъти, но важното е как се справяш в моментите на напрежение. Стресът играе решаваща роля при представянето”, смята водещият на  най-вълнуващото телевизионно състезание за професионални готвачи.

“Все повече успявам да се владея и да не ми се налага да натрупвам пара, която да изпускам в даден момент. Всичко е въпрос на ситуации. Високият тон е следствие на многократни повторения и липса на промяна в това, което получавам”, сподели шеф Ангелов, който е известен със своята взискателност към участниците в световноизвестния кулинарен формат.

Какво още разказа шеф Ангелов за предстоящите изненади във втория сезон на телевизионното състезание за професионални готвачи, гледайте във видеото от “На кафе”.

Очаквайте новата надпревара в Hell’s Kitchen България скоро по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.