Водещият на най-горещото кулинарно шоу сподели впечатленията си за новите участници в "Здравей, България"

Силни характери, още по-интересни персонажи и добри готвачи, подготвени да се учат бързо. Това очаква шеф Виктор Ангелов от новите 18 претенденти за голямата награда в Кухнята на Ада. В студиото на "Здравей, България" той сподели, че този сезон в най-горещото кулинарно шоу влиза човек, който е работил в ресторанта на Гордън Рамзи.

"Със сигурност е научил много неща, имал е и скандални, и впечатляващи изживявания. Да си работил в ресторанта на Гордън Рамзи и да си работил рамо до рамо с него обаче са различни неща“, коментира той с присъщата си тънка ирония.  

Приключи кастингът за втория сезон на Hell’s Kitchen България

Подправки няма да липсват, пикантност несъмнено ще има, тъй като темпото в една кухня го налага. За да успеят, шеф Ангелов ще изисква от участниците преди всичко да са добри готвачи със собствен стил.

"Готвенето е 50% дисциплина, 45% работа и 5% талант, така че се базираме на дисциплината. В кухнята се спазват моите правила, моите стандарти, моето меню", допълни той. Ето защо, който прекрачва прага на Адската кухня, трябва да има много силен дух, характер и умения, за да удовлетвори изискванията на перфекциониста шеф Ангелов.

Кухнята на Ада отваря врати на 26 февруари по NOVA

Шеф готвачът разкри още, че един от най-колоритните участници от първия сезон на Hell’s Kitchen – Гичка, е станала майка и собственик на ресторант. Той обаче беше категоричен, че няма да търси втора Гичка. Обеща, че зрителите ще видят забавни образи  във второто издание на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир. Шеф Ангелов разказа още, че двама участници от първия сезон – Светлана и Иван, са станали част от неговия професионален екип.

Кой ще отпадне и кой ще продължи, предстои да разберем в  идните месеци – вторият сезон на Hell’s Kitchen стартира на 26 февруари в 21.00 ч. само по NOVA. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес