Героите след края на предаването

Броени часове преди последния епизод на "Шеф под прикритие" за сезона, репортерът Рада Богданова показа за "Здравей, България" дали героите в предаването наистина играят самите себе си пред камерата. Тя потърси участничките от предишния епизод - търговски директор и служител в месокомбинат. 

"Казаха ми, че събират кадри за обучение на нов персонал и беше уникално преживяване", споделя Наталия Симеонова за историята, която са ѝ казали, когато са започнали да снимките. Тя разкри още, че е имала много труден живот. Губи родителите си един след друг, но не оставя обстоятелствата в живота ѝ да я променят към лошо, а точно обратното - опитва да бъде добър човек и да помага на останалите. 

"Досега теоретично съм познавала продукта и съм била силна. Участието в "Шеф под прикритие" обаче ме направи два пъти по-силна. Наталия е един уникален човек и по тази причина я повиших в друга длъжност. Опитвах се много пъти да я провокирам, но тя нито веднъж не си позволи да ми повиши тон" - разказва за първата си среща с работничката търговският директор Лидия Узунова. 

Какво още разказаха двете дами за "Здравей, България", може да видите във видеото. 

Собственик на компания за почистване проверява стандартите на фирмата в "Шеф под прикритие"

A какво ще се случи в новия епизод на "Шеф под прикритие" тази вечер по NOVA? Каква ще бъде преценката на Даниел Бачорски, собственик на компания за почистване? Какви изненади и промени е предвидил той за случжителите, гледайте във финалния, изключително емоционален и откровен епизод на "Шеф под прикритие" днес от 21.00 ч. по NOVA.