Гледайте епизодите на хитовата поредица от 25 февруари от 20.00 ч.

От 25 февруари ефира на KINO NOVA ще отвежда зрителите в полицейските служби на САЩ с епизодите на една от най-нашумелите поредици на CBS "От местопрестъплението: Ню Йорк". В града, който никога не спи, престъпността също не почива. Но детектив Мак Тейлър и екипът му отново са тук, за да се впуснат в следващите заплетени случаи, чиято развръзка зрителите пред малкия екран могат да следят всяка вечер от 20.00 ч.

Сезон седем започва с пристигането на нов член в екипа. Детектив Мак Тейлър (Гари Сънийс) ще намери повече от добър партньор в лицето на детектив Джо Данвил (Села Уорд) - ДНК специалист, пристигнал от Вирджиния, за да се влее в редиците на криминалната лаборатория на големия град. Тя е изключително надеждна. Ако не е на местопрестъпление, детектив Данвил е забавна и обича да флиртува. "Чувствам се като състезателен кон на старта. Вълнувам се, че мога да се включа в този съвсем нов жанр за мен", споделя самата Села Уорд.

В епизодите ще видим още как Мак се обръща към основател на престъпна група за помощ в опит да предотврати улична война; започва разследване на кражба на скъпоценен камък, а в изоставена на покрив кола ще бъде открито неподлежащо на идентетификация тяло. В седми сезон на криминалния хит се завръщат и Кармин Джовинацо, Еди Кейхил, Хил Харпър, Анна Белнап, Робърт Джой и Ей Джей Бъкли.

Подобно на останалите поредици на "От местопрестъплението", много от описаните случаи се основават на престъпления от реалния живот. Докато по-голямата част от показаните техники и технологии, използвани в нея, се използват и в реалността, сценариситте признават, че не рядко "мамят с времето". Тестовете, които отнемат секунди в шоуто, често отнемат дни или дори седмици в реалния живот.

Не пропускайте следващия сезон на криминалната хитова поредица "От местопрестъплението: Ню Йорк". Гледайте епизодите на сезон 7 всяка вечер от 25 февруари, 20.00 ч. по KINO NOVA.