Това разкриват двама готвачи, преминали през Кухнята на Ада

След големия успех на първия сезон на  Hell’s Kitchen България, вторият поставя 18 професионални готвачи пред предизвикателство да спечелят одобрението на шеф Виктор Ангелов и да постигнат кулинарна слава. Живко Константинов се срещна с двама от участниците от първия сезон, които вече сбъднаха мечтата си - да работят за шеф Ангелов, за да открие различен ли е известният кулинар извън шоуто.

Ако новите мераклии за първото място в кухнята на ада тепърва ще се доказват, то старите пушки вече готвят умело в рая. Зоркото око на Виктор Ангелов ги наблюдава и сега - само че не в шоуто, а в собствената му кухня.

"Шеф Ангелов не се е променил, пак е така зъл? Променил се е! Станал е още по-зъл - внимавайте!!!", споделя шеговито Атанас Карагитлиев.

“Шеф Ангелов е и ангел. Понякога му се случва”, разкрива Светлана Йончева, участница в първия сезон на Hell’s Kitchen.

 “Чувствам се прекрасно и преди, и сега. Работата за мен винаги е удоволствие, когато създавам вкусни изкушения. Hell’s Kitchen нищо не ми е взело, само ми е дало. Предаването ми се отвори много врати. Преминавайки през ада, завърших най-добрата школа и не спитрам да се уча”, споделя Иван Петков, който също премина през изпитанията на първи сезон на състезанието за професионални готвачи.

Мащабните кулинарни двубои предстоят във втори сезон на Hell’s Kitchen в ефира на NOVA. През горещите изпитания на шеф ангелов вече преминаха и калиха нрава си Светлана и Иван в първия сезон на “кухнята на ада”. Какви са техните съвети към новите участници в риалитито, гледайте във видеото.

Не пропускайте Hell’s Kitchen от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.