Ще се справи ли шеф Манчев с хаоса в една кухня и какво ще доведе управителката до ръба на нервна криза?

Tози петък шеф Манчев се отзовава на зов за помощ от управителите на семейно заведение в археологически парк „Тополница“. Не пропускайте да видите дали кулинарният експерт ще се справи с хаоса и какво ще доведе управителката до ръба на нервна криза в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ – от 21.00 ч. по NOVA.

Семейството на Магдалена и Иван остава без работа и решава да наеме и управлява ресторант в родното си село Чавдар в живописната Златишко-Пирдопска котловина. Въпреки липсата на опит, двамата запретват ръкави и се заемат с осъществяването на детската мечта на Магдалена. Завладяващата гледка в подножието на Стара планина пълни очите и буди апетита на посетителите. Но дали добрата локация и база са достатъчни предпоставки за успешен бизнес?

След подробна „инспекция“ и дегустация на някои блюда от менюто, шеф Манчев установява липса на голяма част от предлаганите ястия и грешки при изпълнението на рецептите. Налага се спешно да сложи престилката и да влезе в кухнята, където е шокиран от видяното и от продуктите, които се използват за ястията. 

Какво ще провокира управителката да избухне пред камерите? Ще успее ли шеф Манчев да овладее ситуацията и да помогне на ресторант „Шатрата“ - вижте този петък от 21.00 ч. само по NOVA.

Ако имате ресторант и смятате, че шеф Манчев може да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята“ на имейл koshmari@ntv.bg.

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята във Vbox7.com.