Изпитание в традиционни български готварски умения, последно предупреждение и едно арогантно поведение ще бележат оспорваната вечерна резервация

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA ще видим как топ готвачи се огъват под адското напрежение в кухнята, какво значи ръководство по самообладание и как трябва да се държи кандидат за победа във втория сезон на най-известното кулинарно шоу. Един от участниците ще поиска помощ от най-върлия си враг, а друг ще се държи твърде арогантно за вкуса и кухнята на шеф Виктор Ангелов. Ще има притеснение и неуверени готвачи, едно последно предупреждение и отбор, който въпреки трудностите ще успее да завърши напрегната вечерна резервация отлично и да получи одобрението както на шеф Ангелов, така и на гостите на ресторанта. Син или червен ще бъде този отбор, ще има ли още оранжеви престилки и кой ще се изправи в двубой срещу Светлана за оставане в Hell’s Kitchen, ще разберем след броени часове от 21.00 ч. само по  NOVA.

Шеф Ангелов: Победителят в Hell’s Kitchen трябва да е визионер и отличен лидер

В днешния епизод на най-известното кулинарно шоу в българския ефир шеф Виктор Ангелов ще предизвика основните готварски умения на професионалистите. Топ готвачите ще се състезават оспорвано в приготвянето на най-важната съставка за направата на любимото и най-популярно родно ястие – умения, които са „фасулска“ работа за всяка българска баба. Мъжете или жените ще се окажат по-добри, тепърва ще разберем, но на победителите ще падне „сърце на място“, а победените ще се потят дълго и напоително над печката.

Николай се сбогува с Hell’s Kitchen завинаги

За първи път вечерната резервация ще бъде истинско бойно поле – готвачи ще се борят с неувереността си и неумението да се превърнат от топ готвачи в топ водачи на своя отбор. Ще разберем как една „многострадална Геновева“ ще получи заслужено обвинение от шеф Ангелов в арогантно поведение и ще научи болезнено как трябва да се държи един топ готвач. В друг от кандидатите за победа в Hell‘s Kitchen шеф Ангелов ще заподозре стратегия за прикритост и липса на хъс за победа, което ще предизвика сериозна критика, уроци по емоция и инициативност. Ние ще станем свидетели на неочаквани рокади, отборна игра, приготвянето на съвършените блюда, но и ястия, негодни за консумация от гостите на ресторанта. Част от професионалните готвачи ще разочароват дълбоко шеф Ангелов, но пък други ще го накарат да се гордее с тях. Какво ще се случи на финала на днешния епизод, ще има ли още номинации и кой ще се бори за оставане в Hell’s Kitchen срещу Светлана ще узнаете само, ако гледате Hell’s Kitchen от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA