Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

28-годишната Теодора Такева от село Томпсън победи в играта „Сейфове“ в шоуто на 13 април по NOVA. Тя игра по впечатляващ начин, утрои печалбата си и грабна страхотните 63 000 лева. Теодора изпита силните емоции на сцената на късмета благодарение на играта „Лото 6 от 47“.

Късметлийката се изправи пред щедрите сейфове заедно със Светлана Хайдушка от град Каолиново, която беше в шоуто с билет „Златната рибка“.

По време на първи кръг Светлана си спечели общо 5000 лева. Тя попадна на два хикса, които разделиха печалбата ѝ наполовина и я изпратиха с 2500 лева. Теодора успя да си натрупа страхотната сума от 21 000 лева, а благодарение на късмета си получи шанс да ги утрои със златните сейфове на Национална лотария.

Късметлийката беше безупречна и без грешка успя да уцели точните сейфове, в които бяха скрити символите за утрояване. След впечатляващата игра Теодора грабна утроените 63 000 лева. Щастливата победителка сподели, че в момента строи къща и ще използва печалбата за довършването ѝ.

Иван Къжелов победи в играта „На крачка от късмета“ и стана горд собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo. Късметлията е от град Севлиево и участва в предаването благодарение на билет „Диамантена 7“.

В началото на играта той сподели, че има голяма нужда от нова кола, а броени минути по-късно триумфира на финала. Късметлията сподели радостта от печалбата със своето семейство. „Това истина ли е. Не мога да повярвам. Очаквах, че ще спечеля. Сънувах всичко“, разказа с вълнение Иван, когато се настани в лъскавото возило.

Иванка Янкова от Варна пребори конкуренцията в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. С „Колелото на късмета“ тя определи, че ще играе за сумата от 200 000 лева. Иванка се изправи пред сферите и игра изключително уверено. Три верни предположения ѝ донесоха 20 000 лева. На петата сфера сгреши, но това не я отказа и продължи да дава само верни предположения, като си натрупа общо 40 000 лева. Късметлийката си спечели и 5-дневна почивка за двама в Барселона като бонус печалба.

Иванка има собствен бизнес и планира да вложи част от сумата в него. Иска да отиде и на екскурзия в Дубай.

Не пропускайте да гледате щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA