Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Нови късметлии се впуснаха в игрите на шоуто на Национална лотария на 20 април по NOVA и грабнаха страхотни печалби. Вилислава Петрова от Варна победи в играта „На крачка от късмета“ и вече се радва на комфортен нов автомобил Fiat Tipo. „От скоро съм шофьор. Много се радвам“, каза тя, когато влезе в новата си придобивка.

Участие в надпреварата взеха също Костадин Костов и Пламен Панчев. Двамата си тръгнаха с утешителни печалби от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Диамантена 7”. Те получиха и специални великденски стикери за яйца, които могат да им донесат различни изненади.

Бутонът на късмета изпрати при щедрите „Сейфове” Владимир Ненчев от Варна и Елена Цветкова от София. Владимир започна играта с „Х“, а опонентката му си спечели 3000 лева. След това варненецът отвори сейф със 7000 лева, но броени минути по-късно отново уцели хикс и си тръгна с 3500 лева. Елена успя да прибави още 4000 лева към своята печалба и получи възможността да я утрои със златните сейфове на Национална лотария. С усмивка тя заложи на сейф номер 1, но за съжаление там имаше „Х“ и участничката предпочете да се откаже със 7000 лева. Елена ще използва печалбата за образованието на децата си.

Надя Атанасова от град София триумфира на  финала в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ и получи шанс да играе за впечатляващия джакпот от 2 400 000 лева. Късметлийката беше за втори път в предаването. Тя сподели, че е била на сцената на късмета, за да получи чек за 5000 лева от билет „Лото +“.

С „Колелото на късмета“ Надя определи, че ще играе за сумата от 250 000 лева. Тя игра уверено на сферите, а още в четвъртата успя да грабне бонус – 5-дневна почивка за двама в Дубай. След като спечели 20 000 лева, Надя допусна грешка, но продължи да дава верни предположения и така натрупа 40 000 лева. За съжаление, след три точни предвиждания, последва втора грешка, която раздели паричната ѝ печалба наполовина.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.