Сериалът повдига важни теми, а разплитането на убийствата започва в епизода на сериала тази вечер по NOVA, разкриха актрисите в „Здравей, България”

„Вече сме близо до разкриването на убиеца в „Дяволското гърло”. По класическата схема на криминална история, която следва този сериал, в следващите три серии ще започне да се разплита мистерията. Разплитането ще започне още в епизода довечера. На героите ще има се наложи няколко пъти да влязат в пещерата. Кулминацията ще е в дванадесети епизод. Изходът на тази история ще изненада мнозина”, разкри Теодора Духовникова в „Здравей, България”. Актрисата гостува в сутрешния блок на NOVA заедно с Павела Апостолова, която се влиза в ролята на нейната дъщеря Диана в българската криминална драма. Двете изградиха невероятен екранен тандем, който завладя сърцата на зрителите.

По темата

„Това е една мъжка професия, в която Мия Язова е толкова добра. Тя е много добра в това, което прави, както и Донка – другия женски образ в сериала. Когато жени навлязат в такава мъжка професия, независимо че са добри, поради естеството на работата винаги страда личния живот и майчинството им. Това е много интересна тема, която сценаристите в „Дяволското гърло” засягат: Има ли женски и мъжки професии? Ако има, какво им костват – и на жената, и на децата”, разказа Теодора Духовникова, която в сериала се превъплъщава в агент на ДАНС.

„Децата в такава ситуация се чувстват много пренебрегнати от липсата на майчина грижа и я търсят в друг човек. Това е случаен избор, защото тя жадува нещо да се случи в живота ѝ”, сподели Павела Апостолова за своята героиня в сериала. Младата актриса разкри, че да си партнираш с такива професионалисти е прекрасно  изживяване, а снимките на „Дяволското гърло” са ги сближили изключително много.

Христо Петков: Асен Чанов не е лошото ченге в „Дяволското гърло”

„Предстоят много интересни събития и неочаквани обрати. Сценаристите са много добри. Изключително сме щастливи от широкия отзвук, който „Дяволското гърло” има и колко много хората се вълнува от този сериал. Всички питат кой е убиецът”, разказа Теодора Духовникова.

Не пропускайте началото на разплитането на мистерията в новия епизод на „Дяволското гърло" – тази вечер в 22.00ч. по NOVA.

Кой, според вас, е убиецът от сериала "Дяволското гърло"? Гласувайте в нашата анкета ТУК 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook