Кулинарни знания и топ готварски умения ще са залог за черна куртка и имунитет. Дали ще има чудо в чиния или ВИП гостите ще си останат гладни заради една специална поръчка?

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще видят как жестоката конкуренция между Чилева и Светлана най-накрая ще прерасне от пиперливи пререкания в открита кулинарна битка. Ще съумее ли Светлана да „смачка фасона“ на Чилева или заплахата ще си остане само заявка, ще разберете довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen. Една специална ВИП поръчка за веган ястие - основно и стартер ще хвърли в ужас финалистите и ще ги затрудни до степен, че търпението на гостите ще бъде поставено пред истинско изпитание. Ще има песни вместо готвене в Кухнята на Ада, крясъци до степен на кипене, огромно напрежение, и един готвач, който ще дърпа цялата кухня назад. Каква ще е развръзката ще е ясно след броени часове, но едно е сигурно - две седмици преди големия финал на Hell’s Kitchen топ готвачите ще доказват със зъби и нокти мястото си в Кухнята на Ада.

Кулинарният дуел между Светлана и Чилева ще се превърне в сериозно единоборство, в което и двете ще се състезават не само за оставането си Hell’s Kitchen, но и за да докажат коя е по-добра в кухнята. Ще играят „Шеф печели или шеф губи“, за да покажат чии знания за кулинарията са по-трайни, а уменията им да приготвят класни чинии ще трябва да прескочат няколко нива на трудност. Ще научим какво е севиче в Перу, меланезе в Австрия, какво се крие в баницата и как се приготвя най-отровната риба в света. Дали огромното желание на двете за победа ще роди чудо в чиния или кулинарното състезание само ще нажежи и без това жестоката конкуренция между тях? Залогът е огромен – черна куртка, имунитет и един готвач, който ще излети директно на полуфинал за голямата награда в Hell’s Kitchen след две седмици. Чилева или Светлана – гледайте довечера от 21:00 часа само по NOVA.

Невиждана вечерна резервация ще се разиграе тази вечер в Hell’s Kitchen. Няма да липсват драми и пак проблеми със суфлета, специални веган поръчки и уроци как се правят пържени кюфтета, изпуснати нерви и открити сблъсъци.. Как ще завърши вечерната резервация и дали шеф Виктор Ангелов няма да реши да се раздели окончателно с още някой от своите готвачи? Дали ВИП гостите ще останат доволни от храната и топ готвачите в Hell’s Kitchen също предстои да разберем. Мега известните български певици в лицето на Петя Боюклиева, Кристина Димитрова и Маргарита Хранова ще повдигат духа в Кухнята на Ада, но ще бъде ли това достатъчно, за спадне напрежението сред финалистите? Златната Нешка Робева и двете й момичета – дъщеря й Аглика и внучката Рада ще затруднят максимално черните нинджи, а търпението на Папи Ханс ще бъде подложено на сериозно изпитание. И на финал ще има ли напуснал тази вечер Hell’s Kitchen? Гледайте от 21:00 по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA