Часът на големия победител – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Тази вечер, 30 май, от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще видят големия финал на Hell’s Kitchen. След снощния епизод, в борбата за голямата награда от 100 000 лв. и договор за работно място в ресторанта на шеф Виктор Ангелов, останаха Чилева и Никола. „На финала остават двамата най-добри. Това са, разбира се, машината на Hell’s Kitchen този сезон – Чилева, и изключително финия и с елегантен младежки почерк – Никола”. Какви предизвикателства е приготвил за тази вечер шефът на Кухнята на Ада, разказва Наталия Герджикова.

„След много нерви, храна в коша, тигани ще кръстосат Чилева и Никола.” Шеф Виктор Ангелов казва за тях: „Това са хора, които минаха през абсолютно всички препятствия, предизвикателства и саботажи от страна на шефа на кухнята и наистина се доказаха като амбициозни млади хора  и топ професионалисти.”

Шеф Виктор Ангелов: Ако не бях готвач, щях да съм автомобилен състезател

„Битката за титлата „Най-добър професионален готвач на България” и тази вечер ще бъде ожесточена. Чилева  и Никола ще покажат потенциала си в кухнята и ще вдигнат градусите до червено.” Шеф Виктор Ангелов заявява, че този път няма да поставя никакви предизвикателства на финалистите – „менютата са изцяло техни, те ща са тези, които ще трябва да организират отборите си и с тези отбори да преминат през финалното препятствие.”

„За да стигнат до финала, двамата финалисти минаха през различни препятствия в Кухнята на Ада. В миналото Никола е работил в два ресторанта със звезда „Мишлен”. Единият от които е на Гордън Рамзи. Никола Сталев споделя: „Няма как да си готвач без да можеш да готвиш. За да си лидер, трябва да можеш да организираш кухнята, работата и екипа.” А Веселина Чилева е готвила в хотел в Ирландия. Тя споделя за най-ценните уроци, които е научила в предаването: „Това е доверието към хората, с които работим ежедневно. И ако нещата се правят с любов, винаги има смисъл да продължаваш да ги правиш.”

„Победителят трябва да бъде не просто добър готвач. Талантът е едва пет процента от всичко.” Шеф Виктор Ангелов е непоколебим в оценките си. „Победителят трябва да бъде добър организатор  и мениджър, да може да мисли няколко хода напред. Аз никога не съм се осланял само на таланта и не вярвам в него до степен, в която той да бъде определящ. Талантът е зрънцето, което кара човек да тръгне в определена посока. Но всичко друго е много труд и дисциплина.”

Шеф Виктор Ангелов: Едно е сигурно – победителят в Hell’s Kitchen винаги е изненада

„Не искам просто добри ястия. Искам сензация! Нямам търпение да разбера кой ще надделее – отличникът или бунтарката?”, заяви гуруто в кухнята, преди големия финал.

Шеф Виктор Ангелов и днес ще даде крайната оценка, която ще определи победителят. Но и мнението на гостите, които ще попълват карти и ще изразят своите впечатления, ще окаже влияние върху него. Залогът тази вечер е огромен. Шеф Ангелов ще бъде по-строг от когато и да било. Кой ще е големият победител в шоуто? Гледайте Hell’s Kitchen от 21:00 часа тази вечер.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 21.00 ч. по NOVA