Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта https://greatmonday.bg

Трилър, драма, комедия, приключение и екшън – истинска палитра от емоции и жанрове очакват зрителите в третата седмица на кампанията “Великият понеделник“. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.

Трилърът с участието на звездата Киану Рийвс „Чук-Чук“ е премиерното заглавие, за което тайните агенти на KINO NOVA могат да дадат своя глас. В него отдаден съпруг и баща остава сам у дома за уикенда и две непознати млади жени неочаквано чукат на вратата му за помощ. Това, което започва като добър жест, води до опасно съблазняване и смъртоносна игра на котка и мишка…

Джеймс Франко се превръща в местното момче с големи надежди Джейк Хуард във второто предложение за седмицата във „Великият понеделник“ – „Анаполис“. Когато бива приет във Военноморската академия в Анаполис, той смята, че всичките му мечти са се сбъднали, но усилията му да стане мъжът, който иска да бъде, тепърва започват. Скоро Джейк открива, че за някои възможности в живота си заслужава да се бориш.

Третата лента, за която зрителите могат да дадат своя глас, е романтичната комедия „Сватбата на най-добрия ми приятел“. В нея носителката на “Оскар” Джулия Робъртс влиза в ролята на младата Джулиан, която разбира, че е влюбена в най-добрия си приятел Майкъл и е готова на всичко, за да спре сватбата му с друга жена.

Вълнуващият нов прочит на приключенските истории на Ръдиард Киплинг „Книга за джунглата” е предпоследният филм в третата седмица на „Великият понеделник“. Малкото момче израства в джунглата сред глутница вълци, но след страховити премеждия решава да се отправи на пътешествие, за да разбере кой всъщност е той, а компания му правят пантерата Багира и мечокът Балу.

За зрителската любов ще се бори и международната суперзвезда Джeки Чан във филма „Шанхайско слънце“.  Когато китайска принцеса бива отвлечена и отведена в Американския запад, изпадналият имперски страж Чон Уан се отправя на спасителна мисия. Много скоро той се сдобива с партньор, какъвто едва ли е очаквал. Неправдоподобната двойка се сблъсква с поредица от злополучия в тази невероятна екшън-комедия.     

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 15 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.