„В новия сезон ще провокирам мисленето и креативността на участниците, като всяка седмица ще им раздавам различни задачи", споделя шеф Манчев

Новият сезон на „Черешката на тортата“ готви зашеметяващи приключения в кухнята с редица известни личности от всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

„И този сезон готвачите ще са талантливи. За всичко се иска майсторлък. Храната говори за нас, чрез нея се презентираме. Много хора я подценяват, но когато видиш човек как се храни и как се държи на маса, разбираш какво мисли. Храната говори много за нас. Самият аз израснах с „Черешката на тортата“ и започнах да виждам в участниците неща, които преди не забелязвах. Променил съм се през годините и това е неизбежно, когато вървиш напред. Винаги когато каня гости вкъщи се стремя да им покажа своето сърце, подбирайки най-доброто според моя вкус“, разказва кулинарният експерт.

„Черешката на тортата“ връхлита в ефира на NOVA с нов сезон и изненадващи задачи от шеф Манчев

„Черешката на тортата“ е феномен в българския ефир, който се излъчва вече 9 години. Всеки участник, който е допускал грешки, го е правил, защото не е бил себе си. За да си добър в това, което правиш, трябва да покажеш себе си. Това е правилната формула“, категоричен е шеф Манчев.

„Винаги ме е впечатлявала мисълта и дълбочината на това, което хората презентират. Когато ме поканят някъде, домакините винаги се притесняват от мен. А не бива, защото първо съм голям чревоугодник и обичам най-обикновени неща“, признава кулинарното гуру.

Не пропускайте новия сезон на „Черешката на тортата“ от тази седмица всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.