Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Румен Бахов – журналистът, който води рубриката „Пълен абсурд”, е вторият участник в „Черешката на тортата” тази седмица. Той избира да посрещне своите гости в истинска военна палатка в село Септември. По традиция всяка година Румен се събира с приятели от казармата на войнишка вечеря. Супата се приготвя в казанче, за гостите има каски, а за Мис България – шинел. 

Неудобни въпроси, регионална кухня и вечеря във войнишка палатка в „Черешката на тортата“

Същинското меню е салата от зеле, блъскани кюфтета на фурна с късмети на сянка, полегнали върху канапе, шиш по тракийски и джоб със специална плънка. А за десерт има домашна баклава.

Страстна латино вечеря с Елена и Стефания в „Черешката на тортата“

Румен Бахов купува продукти от местните хора, които са с гарантиран произход. И дори сам взима участие в меленето на месото. Той спазва специални ритуали при готвенето, които са доста атрактивни и включват истинска брадва. 

Италианско пиршество за сетивата с Анна Ангелова в „Черешката на тортата“

Гостите са леко шокирани от обстановката и не вярват на очите си. Леко треперят, но слагат войнишките шинели и каски. Едно е сигурно, тази вечер ще бъде запомнена от всички. Войнишките канчета също допълват изненадата, но постепенно гостите се отпускат и започва да им харесва.

Приказна вечеря в китната Копривщица с Краси Куртев в „Черешката на тортата“

Какви още изненади е приготвил Румен Бахов и как ще продължи тази нетрадиционна вечеря, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.