Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер домакин в „Черешката на тортата” е Симона Загорова. Тя е дъщеря на Глория. Симона малко се дразни, че постоянно обясняват успеха й като изпълнител с майка й. Тя смята, че е напълно готова да излезе от сянката й.

Оригинална войнишка вечеря с Румен Бахов в „Черешката на тортата”

Симона ще посрещне гостите в дома на свой близък. Тя приготвя вечеря, която комбинира рецепти и традиции от Северна и Южна България. Започва със салата с печен патладжан, печени чушки, домати, сирене, кедрови ядки и песто. Розички, тип мъфини, са хлебчетата със сирене и кашкавал за вечерята. Основното ястие са пълнени чушки с кайма и ориз, но с тайна родопска подправка, която е изпратена от роднини от Кърджали.Има и втори вид чушки с булгур и гъби. Те са вдъхновени от Русе. Крехките свински пържолки с гарнитура от гъби ще допълнят обилната вечеря. Картофената салата е по рецепта на Глория. А десертът е торта.

Неудобни въпроси, регионална кухня и вечеря във войнишка палатка в „Черешката на тортата“

Симона посреща гостите с приказна вечеря и те бързо признават класата й на домакиня. Тя получава много комплименти и споделя неща от кухнята на своето семейство.

Какви оценки ще получи Симона за своя кулинарен пир и каква уникална изненада е подготвила на гостите, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.