Певицата е на гости в студиото на „Събуди се” и коментира участието си в кулинарното предаване

Миналата седмица видяхме забележителното участие на ромската певица Роксана в "Черешката на тортата". То предизвика много коментари в социалните медии и днес тя е в студиото на "Събуди се", където отговоря на много интересни въпроси за своето участие в кулинарното предаване.

Влюбеният Джино Бианкалана в "Черешката на тортата"

„Голямо предизвикателство беше за мен „Черешката на тортата”. Преди съм си мислила, че никога няма да мога да участвам в такова предаване. Смятах, че няма да се справя и ще бъда много критикувана. Защото ще има много хора, които няма да харесат всичко това, което направих. Просто искам да се обърна към цяла България и да благодаря за тази подкрепа. И за всички хиляди коментари, които бяха в моя подкрепа. Толкова съобщения имам за рецептата на баницата и дори личния ми ПР предложи да я направя отново на живо”, разказа Роксана.

Задушевна вечеря с Ева Кикерезова в „Черешката на тортата”

„Може би хората преди всичко оцениха, че бях себе си. След предаването ми се обадиха хора на много високо ниво в държавата да ме поздравят. Те ме познават и казаха, че са видели точно тази Роксана, която са виждали. Това съм аз, не мога да бъда друга. Дали съм сгрешила в това, че не знам какво е авокадо? Ами по-добре да го знае цяла България. Аз наистина не знаех какво е”, призна ромската сензация.

Артистична вечеря с Орлин Павлов в „Черешката на тортата”

„На мен ми трябват само пет минути с един човек и веднага го „прочитам”. Аз и пред гостите ядох с ръце, с моите вилици, това бях аз на 100%. Много обичам да готвя и да пея. И в най-лошите си моменти слушам музика, това ме изкарва от депресия. Много силно вярваща съм. Май сама съм го отгледала в себе си това нещо. Даже имаме пререкания с баща ми за това, че аз винаги казвам, че нещо се случва с божията воля”, заяви Роксана.

Повече за разговора с известната ромска певица във видеото от „Събуди се”.