Броени дни остават до началото на най-горещото кулинарно шоу в ефира на NOVA Hell’s Kitchen

В битката за първото място влизат 18 професионални готвачи, някои от които са готвили за Лейди Гага и Харисън Форд. Това обещава третият сезон на Кухнята на Ада.

Марина Малашева разказва: Еуфорията от победата ще има възможността да изживее един от 18-те претенденти в Hell’s Kitchen. Дотогава обаче ще трябва да положи много усилия, за да впечатли взискателния шеф Виктор Ангелов.

„Търся хора, които имат хъс и желание и са готови да се борят докрай. И да извадят зъби в сюблимния момент“, пояснява шеф Ангелов.

„Емоции под налягане“ както е и мотото на новия сезон на формата очакват готвачите в Кухнята на Ада. А част от техниките им за овладяване имаха възможност да изпитат и лицата на NOVA.

Шеф Виктор Ангелов: Търся великани в кухнята

„Емоциите винаги са под налягане в една професионална кухня. Второто име на професионалната кухня е страст и ако човек не се е научил да се владее и да се движи напред преди да се запише в кулинарен формат, то аз имам амбиция да им покажа, че това е възможно“, разказва шеф Ангелов.

За място в кулинарната надпревара се бориха рекордните 1500 професионални готвачи. Сред избраните има участници, приготвяли храна не само за български звезди, но и за световни знаменитости като Лейди Гага, Вин Дизел, Стивън Сегал, Харисън Форд и Джейсън Стейтъм.

Готвачи със самочувствие и успешни кариери в битка за победа в новия сезон на Hell’s Kitchen България

„Когато човек е готвил за известна личност, естествено, че самочувствието му се вдига. Това е и основателно. Естествено няма  да позволя по никакъв начин това да потиска уменията на останалите участници.

Кухнята на Ада отваря врати на 25 февруари в ефира на NOVA. Три месеца по-късно победителят ще си тръгне от Hell’s Kitchen със 100 хиляди лева и договор с ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.