Неочаквана ситуация ще предизвика шеф Ангелов да вземе безкомпромисно решение, а първите звездни гости в ресторанта – Криско, Тита и братя Аргирови ще кипнат допълнително емоциите в кухнята

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България ще видим как двама топ готвачи ще се впуснат в люта схватка помежду си за лидерското място в кухнята. Напрежението ще ескалира и неочаквана ситуация ще предизвика безкомпромисната реакция на шеф Ангелов за бързо и окончателно решение. Кой и какво ще опъне нервите му до крайност ще разберем след броени часове само по NOVA.

Атанаска напусна Hell's Kitchen България

Ще има още стратегии и тактики, ще има директни обвинения и удари под кръста, но дали това ще осигури преимущество за някой от топ готвачите или всички ще се изправят срещу един, ще стане ясно довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen. След неуспеха на вчерашната вечерна резервация в ресторанта двата отбора получиха втори шанс, но го превърнаха във втори грандиозен провал. Последствията са прецедент за шоуто и за първи път в историята на предаването всички готвачи са номинирани за изгонване и ще се борят до  край, за да получат готварските си куртки обратно и да останат в шоуто. Още един от напусна завинати Hell’s Kitchen – Атанаска, която показа готварски опит, но не вложи душата и сърцето си в кухнята.

Три силни премиери в ефира на NOVA в един ден

Дневното предизвикателство в адската кухня ще върне професионалистите на училищната скамейка, но само отличниците ще получат куртките си обратно. Шеф Ангелов ще предприеме извънредни мерки, за да стегне редиците и да покаже на топ готвачите, че най-важното е да открият екипния дух. Дали готвачите ще го намерят обаче ще узнаем довечера.  Зрителите ще станат свидетели на остри конфликти, директен сблъсък на черпаци и его, както и свирепа битка за надмощие и в двата отбора. Все пак победители ще има, но този път професионалистите ще трябва да покажат на шеф Ангелов дали могат да готвят като един и да пренебрегнат личните си емоции.

Добри готвачи ли са панелистите на Гала?

Последната вечерна резервация за седмицата ще постави отборите пред ново предизвикателство. Сред първите звездни гости на ресторанта за новия сезон ще видим музикалните идоли Криско и Тита, както и поп легендата братя Аргирови. Ще си тръгнат ли гладни те, или ще успеят да се насладят на ястията в новото меню на шеф Ангелов, ще стане ясно в 21:00 часа по  NOVA.

Безпрецедентно начало на Hell’s Kitchen България – първи изгонен от Кухнята на Ада

Двама готвачи ще се опитат да управляват кухните си с желязна ръка, но дали нажежената до червено обстановка в кухнята ще създаде нови схватки между претендентите за голямата награда на шоуто ще разберем съвсем скоро. Едно е сигурно - напрежението в кухнята ще стане нетърпимо и шеф Ангелов ще предприеме бързи и категорични мерки за овладяване на ситуацията.

Ще има ли още готвачи, които ще напуснат Кухнята на ада в последния епизод за седмицата ще разберете тази вечер, в Hell’ Kitchen  България от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.