Двойките се впускат в нови забавни предизвикателства

„Един за друг“ продължава да изпитва силата на отношенията и съобразителността на двойките тази събота и неделя с нови интересни изпитания в 20.00 ч. по NOVA. След приключенията и емоционалната раздяла с Вилияна и Станимир миналата седмица, участниците ще се изправят пред нова порция неподозирани предизвикателства. 

Вилияна и Станимир: Тръгнахме си от „Един за друг“ с усмивки

Предишният уикенд дамите запретнаха ръкави, навиха крачоли и смело пристъпиха в своята ароматна задача. Ключов момент в играта се оказа решението им да обединят сили като един отбор в откриването на скритите кутии с ценни предмети на техните половинки. Желанието за бързо справяне в обора допринесе за редица комични ситуации, сред които загубата на белите обувки на Веселка от Видин. Тази трудност не успя да я откаже да даде всичко от себе си, а и да помогне на останалите жени. 

Водеща позиция за NOVA през февруари

За първи път зрителите имаха възможността да видят и как двойките ще се представят заедно в отборна игра. Те трябваше да разпознаят негативните черти от характера на половинката си за максимално бързо време “прелитайки” през студиото. Анселита и Мартин успяха не само да покажат колко добре се познават, но и да преминат през изпитанието за 3 минути и 43 секунди, което им донесе бонус от 2 500 лв. Най-бавно с предизвикателството се справиха Мариета и Георги – за 9 минути и 5 секунди, което ги отведе на елиминации срещу Вилияна и Станимир. Там обаче седем от двойките избраха да ги спасят и те продължиха своето участие в предаването. 

Нови предизвикателства в „Един за друг“ тази събота и неделя по NOVA

Тази седмица предстои зрителите да станат свидетели на повече от любопитни изпитания, които ще разменят напълно ролите на двойките. Първо дамите ще тестват техническите си умения като отпушване на канали и завиване на крушки. Мъжете от своя страна ще трябва да разберат от първа ръка какво изпитват жените по време на раждане.

Ще се справят ли всички двойки с поставените им задачи, не пропускайте да разберете тази събота, 7 март, в 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.