Ще успеят ли дамите да пренебрегнат себе си?

Интересът на над 2 милиона зрители предизвика стартът на риалити формата „Един за друг“ през изминалия уикенд. Тази събота и неделя в 20.00 ч. по NOVA двойките ще преминат през нови вълнуващи изпитания, които ще тестват силата на отношенията им.

Изключителен старт на пролетния сезон за NOVA с „Един за друг“

Всички участници се впуснаха с голям оптимизъм в приключението „Един за друг“, като за начало дамите залагаха дали партньорите им ще се справят успешно с първата задача. Дванайсетте двойки имаха възможността да докажат колко добре се познават, а мъжете да опровергаят мита, че трудно се справят с вършенето на две или повече неща едновременно. Зрителите станаха свидетели на много комични ситуации, до които се стигна в желанието на мъжете бързо да наредят пъзелите с лика на партньорките си, отговаряйки на привидно лесни въпроси за техните половинки.

Първо предизвикателство „на сляпо“ за двойките в “Един за друг”

От всички с трудната задача успяха да се справят само две двойки – Искра (32) и Йордан (27) от Лондон и Ивелина (33) и Святослав (39) от с. Калековец. Те заложиха, а след това и спечелиха, респективно 2250 лв. и 2500 лв. Тази победа ще даде преднина за техните половинки, които трябва да преценят дали жените им ще се справят с новото изпитание.

Броени минути до старта на новия риалити формат "Един за друг"

„Един за друг“ ще предложи много интересни и често комични ситуации, които ще тестват не само колко добре се познават двойките и могат ли да разчитат един на друг, но и тяхната физическа и психическа издръжливост. Още тази събота в ролята на залагащи влизат мъжете, а дамите ще се изправят пред дръзко предизвикателство, което мнозина биха отказали, независимо от залога.

Какво ще се наложи да правят дамите и как ще се представят, не пропускайте да разберете тази събота, 29 февруари, в 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.