Двойките се изправят пред нова порция предизвикателства тази седмица

„Един за друг“ продължава да тества отношенията на двойките тази събота и неделя с любопитни изпитания от 20.00 ч. по NOVA. След изминалата седмица, в която ролите на мъжете и жените бяха разменени, участниците ще се впуснат в нови екстремни преживявания в името на любовта.

Мариета и Георги отпаднаха от надпреварата в „Един за друг“

В последните индивидуални предизвикателства дамите получиха възможност да покажат колко добре се справят с няколко мъжки задължения, единствено с напътствия по телефон от техните половинки. Някои от тях се озоваха в повече от комична ситуация, а други се справиха за отрицателно време. Най-трудно се оказа подаването на ток от една кола на друга, както и привидно лесната задача за сглобяване на лампион. Мъжете пък разбраха през какво минават половинките им, за да дадат нов живот.

"На кафе" с Асен Блатечки и отпадналата двойка от "Един за друг"

Отборното изпитание продължи както предишните две – наопаки. Двойките имаха на пръв поглед лесната задача да приготвят заедно кекс, но с условието това да се случи буквално „нагоре с краката“. Искра и Йордан сготвиха за рекордната 1 минута и 4 секунди и добавиха 2 500 лв. към своята сметка. Последни в надпреварата бяха Мариета и Георги и това ги отведе отново на елиминации, но този път срещу Ивелина и Святослав. След първото равенство при гласуването за двете номинирани двойки, Мариета и Георги се разделиха с приключението „Един за друг“, тъй като резултатът им в генералното класиране беше по-нисък от този на Ивелина и Святослав.

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

Тази седмица зрителите ще станат свидетели на нова порция интригуващи предизвикателства. Дамите ще трябва да преодолеят страховете си и да се покатерят доста нависоко, а мъжете ще получат възможността да докосват чужди жени напълно оправдано.

Как ще се справят двойките с новите задачи и ще се стигне ли до семейни войни след мъжкото изпитание, не пропускайте да разберете тази събота, 14 март, в 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.