С пълно мнозинство напред продължават Анселита и Мартин

Ясна е поредната отпаднала двойка от любовното предизвикателство „Един за друг“ – Святослав и Ивелина. Миналата седмица те бяха на крачка от отпадане, но успяха да се спасят благодарение на по-добрия си резултат в генералното класиране. Тази седмица обаче всички останали участници бяха единодушни и участието на Святослав и Ивелина в надпреварата приключи, като те загубиха спечелените до този момент 13 900 лв. Това решение подсигури на другата застрашена двойка – Мартин и Анселита възможността да докажат, че са „Един за друг“.

Изпитания на сетивата и екстремни преживявания в „Един за друг“

„Донякъде очаквахме никой да не ни подкрепи. По време на елиминациите някои от останалите коментираха, че сме силна двойка и ще им попречим по пътя към победата. Мислим, че стратегията ни за залагане на цялата оставаща сума може тази седмица да не проработи. Ако днес не бяхме отпаднали, имаше много голяма вероятност да се изстреляме на първо място и да започнем да елиминираме. Това предаване е уникално! Игрите са уникални! Дори успяхме да преборим някои от страховете си“, споделиха Святослав и Ивелина след като стана ясно, че напускат предаването.

Мариета и Георги отпаднаха от надпреварата в „Един за друг“

„Анселита и Мартин се спасиха от елиминации тази вечер, но занапред трябва да играят така, че повече да не застрашават оставането си в играта“, коментира водещият Емил Чолаков, като напомни, че именно те имат правото да разпределят настаняването по стаите във вилата. Младата двойка прецени да не се възползва от това право и да не „определя съдби“. 

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

Святослав и Ивелина ще бъдат специални гости в предаването „На Кафе“ утре, 16 март, където ще разкажат повече за участието си в предаването.

Вилияна и Станимир: Тръгнахме си от „Един за друг“ с усмивки

Не пропускайте следващите интересни предизвикателства пред оставащите двойки в събота и неделя,  21 и 22 март, от 20.00 ч. само по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.