Третата двойка, която напусна „Един за друг”, е на гости в „На кафе” днес

​Поредната отпаднала двойка от любовното предизвикателство „Един за друг“ – Святослав и Ивелина, днес е на гости в „На кафе”. Миналата седмица те бяха на крачка от отпадане, но успяха да се спасят благодарение на по-добрия си резултат в генералното класиране. Тази седмица обаче всички останали участници бяха единодушни и участието на Святослав и Ивелина в надпреварата приключи.

Ивелина и Святослав се разделиха с приключението „Един за друг“

„В село Калековец, което е на 14 км от Пловдив, е много спокойно. В Пловдив е луда работа, има опашки. В малките магазинчета на село всичко си има и хората са спокойни. Повече от 2-3 човека не влизат в магазина”, разказа за прибирането си младото семейство.

Изпитания на сетивата и екстремни преживявания в „Един за друг“

„Много весело си прекарахме в шоуто. Хората бяха наистина приятни. Бързо станахме приятели с някои от тях. Нямахме премислена стратегия. В началото започнахме с малки суми, накрая решихме да играем с всичко – или печелим, или си тръгваме. Може и стратегия да се нарече. Така по-бързо можеше да минем напред”, споделиха Ивелина и Святослав.

Мариета: В „Един за друг” разбрах, че не виждам недостатъците на Георги

„Аз винаги гледам само напред. Миналото e минало. За да вървиш напред, не трябва да гледаш назад”, разказа за своята философия Святослав.

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

„Мен най ме затрудни играта с обора. И то реално заради студа, миризмата не ми пречеше толкова. Ръцете и краката бяха замръзнали на всички момичета”, разказа Ивелина.

Вилияна и Станимир: Тръгнахме си от „Един за друг“ с усмивки

„За мен знам какво Ивелина не харесва – пушенето. И това е абсолютно вярно. Аз постоянно пуша, а тя ми казва да ги отказвам. И аз все обещавам – от рождения ми ден, от следващата година”, призна Святослав.

Нови предизвикателства в „Един за друг“ тази събота и неделя по NOVA

„Има и друго. Много се палиш за някакви дребни неща. Изведнъж избухваш”, допълни Ивелина.

Още какво ги е сплотявало и разделяло в „Един за друг”, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.

Не пропускайте следващите интересни предизвикателства пред оставащите двойки в събота и неделя,  21 и 22 март, от 20.00 ч. само по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.