Гледайте тази вечер от 20.00 ч. новия епизод на "Откраднат живот: Системата" по NOVA

Любимите радиоводещи Богдана и Симо ще се превъплътят в ролите на Ванчето и Тодор и ще се сблъскат със забавна случка при доц. Захариев. Тя е многодетна майка, която отива при доцента бременна с 4-то дете. Ванчето иска тайно от мъжа си да направи аборт. Но той пристига в болницата, разбира, че тя отново носи детето му и между тях се разразява спор. Как ще завърши комичната ситуация?

Изненадващо решение на д-р Стилянова

След сложната операция на дете, която извършиха д-р Огнянова и д-р Хаджихристев, младият специалист успява да припише успеха само на себе си. Марио разбира за случилото се и организира истински саботаж срещу новия и изключително надменен колега. Как ще реагира той на държанието на колегите си? Ще опита ли да обвини Зорница и за това?

Яна Титова с въздействаща роля в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“

Кунка и Хинова вече са в открита война, не спират да се карат и да саботират взаимно работата си, дори пред пациентите. Лора не може да приеме факта, че Мазов направи Кунка - Старши на отделението и решава да нанесе следващ удар на новата си колега. Какъв ще бъде той?

Не пропускайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.