Изпитания за съобразителност и синхрон тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA

Миналата седмица вилата на „Един за друг“ запази всичките си обитатели, като по изключение нямаше церемония по елиминации. Този факт мотивира още повече двойките и зрителите станаха свидетели на изграждането на първите сериозно обмислени стратегии за успешно продължаване в играта от някои от тях. Още в следващия епизод тази събота от 20:00 ч. по NOVA ще стане ясно, че времето, прекарано в играта и множеството предизвикателства, през които преминаха участниците, започват да се отразяват върху тях и напрежението на моменти може да надделее над трезвата им преценка.

Голяма изненада за двойките в „Един за друг“

В събота предстоят вече традиционните предизвикателства за мъжете и жените, когато и двата пола ще могат да докажат на какво са способни. Задачата за дамите ще бъде да сглобят сами изцяло стол с понякога твърде неясните насоки на техните половинки. Това ще покаже умението на двойките да се изслушват и да синхронизират действията си, за да постигнат желания резултат за най-кратко време. След тях мъжете ще трябва да „напазаруват“ набързо различни части от облеклото на своите партньорки, като покажат колко са внимавали как изглежда дамата на сърцето им в ежедневието. И всичко това докато тичат по бягаща пътека на високи токчета.

Ивелина и Святослав: Много весело си прекарахме в „Един за друг”

В неделя зрителите на „Един за друг“ за първи път ще имат възможността да разберат колко добре всяка двойка познава останалите. Поставени пред предизвикателството очи в очи да споделят какво мислят за противниците си и едновременно с това да мислят за стратегически ходове в играта, участниците ще споделят много неща, които до този момент са предпочели да премълчат.

Изпитания на сетивата и екстремни преживявания в „Един за друг“

Тази неделя една двойка ще напусне надпреварата, но как ще се стигне до отпадането, не пропускайте да видите тази събота и неделя, 28 и 29 март, от 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.