Шеф Виктор Ангелов взе окончателното решение да го номинира след като се увери в неговото "невежество" в кухнята

Тази вечер зрителите на кулинарно състезание видяха как червеният отбор има стари проблеми в  Кухнята на Ада. Те бяха пратени да правят заготовки и оплакваха липсата на Наско, докато сините се забавляваха в Музей на илюзиите като малки деца.

Ново попълнение в мъжкия отбор на Hell’s Kitchen България

Проблемите продължиха да вгорчават живота в червения отбор, а в синята кухня Атанас се оказа частен учител на Лука. Шеф Ангелов беше истински ментор за Недялка и тя се прояви като добър готвач и ръководител. А сините получават специална поръчка – да приготвят Фиш енд чипс, за маса с деца. Наско трябваше да попълва пропуските в познанията на Лука и да следи готвенето му. В този момент видяхме и сълзи в очите на Недялка, но тя не се предаде.

Георги е първият готвач с авторско ястие в Hell’s Kitchen България

В решаващите минути червените заработиха като един отбор, а сините зациклиха с гарнитурите.  Шеф Ангелов си тръгна от кухнята за първи път, но децата все пак получиха своята поръчка.

Теодор се раздели с Hell’s Kitchen България

Така на финала на предаването бяха номинирани Лука и Цветомир заради слабото си представяне, а шеф Ангелов посочи кой да свали куртката си в шоуто.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.