Шеф Виктор Ангелов ще провери знанията на своите готвачи с кулинарен куиз

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на оспорваното кулинарно състезание ще видят как отборният дух на мъжкия отбор ще бъде поставен на изпитание и амбициите на сините за успешно представяне в кухнята на шеф Виктор Ангелов ще са заложени на карта.

Лука е номиниран в Hell’s Kitchen България

Във вчерашния епизод на Hell’s Kitchen България доброто момче Атанас облече синята куртка в опит да възстанови равновесието в Кухнята на Ада и остави дамската половина обляна в съжаление за липсата му, а Лука беше наказан от шеф Ангелов за поредицата от фатални грешки. Така отношенията в синия отбор се опънаха до крайност. Дали емоциите и желанието за индивидуално надмощие отново ще изиграят лоша шега на момчетата или просто паниката ще завладее кухнята? Какво ще се случи с търпението на шеф Виктор Ангелов? Жените изненадващо ще покажат, че могат да са машини в кухнята, но каква ще е цената? Типично по женски при дамите атмосферата пак ще ври и кипи и ще се питаме дали спокойствието и лекотата в общуването могат да  останат химера в Hell’s Kitchen. Две добри приятелки ще се изправят една срещу друга, а арогантното поведение може да подлее вода дори и на опитните готвачи. Какво още ни очаква в Hell’s Kitchen България ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Ново попълнение в мъжкия отбор на Hell’s Kitchen България

Дневното предизвикателство пред готвачите в Кухнята на Ада ще провери дали уменията им да жонглират с думите са също толкова добри като уменията им да използват тиганите. Със специален кулинарен куиз шеф Ангелов ще тества техните знания, бързина и логическо мислене, но наред с това и дали ще успеят да приспят конфликтите помежду си, за да се справят с отборната задача. Поезия в чиния ще има, даже ще има и кулинарни шедьоври, които ще впечатлят шеф Ангелов, но дали това ще е достатъчно за отборна победа? Какви ще са поуките за топ готвачите и кой екип ще се окаже по-добър в предизвикателството ще разберем тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България.

Георги е първият готвач с авторско ястие в Hell’s Kitchen България

Специални ВИП поръчки ще покачат емоциите в Кухнята на Ада. Червените и сините ще трябва да покажат съвършенство, за да задоволят вкуса на поп легендите Кристина Димитрова, Богдан Томов и агент Тенев, както и мъжката компания от звездите на хитовия сериал на NOVA „All Inclusive“ – актьорите Ненчо Балабанов, Димитър Баненкин, Петър Калчев, Алекс Иванов и продуцентът Краси Ванков. Ще успеят ли готвачите да се справят със стреса? При дамите напрежението в словестните атаки ще ескалира. Една от тях ще се окаже пречка за успешното представяне на отбора. А сините ще се лутат между липсата на доверие в съотборниците и вярата, че силното его е достатъчно всеки да се справи с всичко сам. Те ще търсят координацията помежду си и отборния дух, но усилията може би ще бъдат непосилни. Обикновен омлет ще се окаже истинско препятствие в опитите на един от мъжете да защити високото си реноме в Hell’s Kitchen. Кой ще получи поредния оранжев картон и ще отиде на дуел срещу Лука в решаващия за седмицата епизод на шоуто в четвъртък? Гледайте най-вълнуващото кулинарното състезание в българсия ефир от 21:00 часа само по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.