Всички двойки продължават участието си в състезанието

Най-романтичното предаване в български ефир тази пролет – „Един за друг“ поднесе изненадващ обрат за двойките тази седмица. След поредна порция забавни предизвикателства, водещият Емо Чолаков даде шанс на всички влюбени да покажат най-доброто от себе в следващите игри. Въпреки че нямаше отпаднала двойка, в дъното на класацията след представянето си бяха Божидара и Деян и веселите Елена и Пламен.

Нови интересни предизвикателства за двойките в „Един за друг“

В събота мъжете доказаха, че слушат внимателно своите партньорки и много от тях отгатнаха какво казват жените, четейки само по устните им. Подложени на тайна мисия, някои от тях дори успяха да изрекат фразите, които дамите трябваше да изкопчат от тях.

Симона и Велислав са шестата двойка напуснала „Един за друг“

Женското предизвикателство също включваше скрит елемент, за който нежните половинки не подозираха. След като изпълниха поставените им задачи за събиране на определена сума пари, преодолявайки срама си, дамите получиха възможност да изхарчат спечеленото както преценят. Това, което не знаеха е, че една трета от сумата трябва да бъде употребена за половинките им.

„Един за друг“ тества умението за комуникация на влюбените

Неделното изпитание предизвика мъжете да облекат костюми на плюшени играчки, доверявайки се изцяло на своите половинки в придвижването през лабиринт. С приближаването на финала двойките стават все по-креативни, като този път зрителите станаха свидетели на първата истинска стратегия, измислена и приложена по време на самото изпитание.

С какви трудности ще трябва да се справят участниците, за да докажат, че са един за друг, проследете още следващата седмица, 25 и 26 април от 20:00 ч. само по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.